Jiřina Bohdalová a strach o dceru! Simona Stašová v nemocnici...

Simona Stašová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. srpna 2019 8:23 | Aktualizováno: 26. srpna 2019 22:12

Jiřina Bohdalová je strachy bez sebe. Její jediná dcera, čtyřiašedesátiletá Simona Stašová, leží v nemocnici na kapačkách. Najevo to vyšlo poté, co Stašová v uplynulém týdnu chyběla na jevišti. Co se oblíbené herečce přihodilo?

Simoně Stašové běžně letní divadelní prázdniny nic neříkají a mělo tomu tak být i letos. Oblíbená herečka se měla objevit v představení Veselé paničky windsorské v rámci Letních shakespearovských slavností, jenže podle informací Blesku ji diváci v hledišti vyhlíželi marně.

„Bylo nám oznámeno, že paní Stašová je dlouhodobě nemocná a místo ní představení odehraje Zuzana Slavíková,“ sdělil deníku jeden z diváků čtvrtečního představení. Informaci nakonec potvrdila také matka herečky Jiřina Bohdalová.

„Ano, dcera leží v nemocnici, kde dostává širokospektrální antibiotika. Někde něco chytila, nevím, jak se to jmenuje,“ prozradila Blesku osmaosmdesátiletá herečka. Léčba je podle dostupných informací prováděna nitrožilně, k čemuž lékaři sahají u těžších infekcí. Nezbývá nám než doufat, že se Simona Stašová dá brzy dohromady.

Témata: Simona Stašová Jiřina Bohdalová