Lucie Bílá a třetí svatba? ...tlačí na ní!

Lucie Bílá 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 20:04 | Aktualizováno: 25. srpna 2019 21:52

Lucie Bílá se vdávala už dvakrát, proto se znovu do chomoutu zrovna nežene. Ženou jí tam ovšem její fanoušci, kteří se domnívají, že už se za svého svalovce Radka provdala. Jak to tedy je?

Lucie Bílá v posledních týdnech stále častěji čelí spekulacím o tom, že se potřetí provdala, tentokrát za svého svalovce Radka Filipiho. Nedávno dokonce sama pobídla fanoušky, aby hledali na snímku jistou zajímavost. Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Prstýnek?“ zeptala se nesměle jedna žena. To další fanynka už položila otázku opravdu na tělo. „Lucko, máte prstýnek na levé ruce na prsteníčku. Je to zásnubní, nebo snubní prstýnek?“ táže se jistá Lenka. Odpovědi se tenkrát nedočkaly.

Podle Expresu ale fanoušci tlačí na Bílou i nadále.  „Proč nám neřeknete, jak to je? Vždyť na tom není nic špatného, rádi bychom oslavovali lásku,“ píší zpěvačce. „Stačí jen napsat, zda ano, či ne, jestli jste vdaná,“ přisadil si další člověk, který by rád Lucii a Radkovi pogratuloval.

Sama Bílá televizi Markíza řekla, že svatbu by sice neodmítala, ale až k ní dojde, tajit jí nebude a svým fanouškům se s ní pochlubí. Zatím ji ale nepotřebuje, protože lásku prý cítí v srdci, a nepotřebuje ji na papíře. „Prstýnky od své lásky nosím a považuji ho za svého muže,“ vysvětlila záhadný prstýnek na ruce.

Pro Bílou by každopádně šlo o třetí manželství. V roce 2002 byla krátce vdaná za hudebníka Stanislava Penka, v letech 2006 až 2008 pak tvořila manželský pár se zpěvákem Václavem Noidem Bártou. Syna Filipa má s někdejším partnerem Petrem Kratochvílem.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi