Agáta Prachařová plná obav: Alibi si dělala dopředu!

Agáta Prachařová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 18:10 | Aktualizováno: 25. srpna 2019 21:51

Agáta Prachařová se jako vzorná maminka věnuje celé léto svým dětem. Malá dcera Mia si třeba poprvé vyzkoušela kosmetiku a modelka a moderátorka kvůli tomu byla dost vystrašená. Dokonce si dopředu dělala alibi.

Ještě před pár měsíci Agáta Prachařová odmítala dceru Miu, kterou má s manželem Jakubem Prachařem, lidem ukázat, ale od té doby se hodně změnilo. Malá dívenka je ústřední postavou i v nejnovějším videu, které její maminka sdílela na svém instagramovém profilu.

„Testujem a milujem,“ napsala Prachařová k záběrům, na kterých Mia s maminkou zkouší novou kosmetiku, přitom poslušně poslouchá maminčiny pokyny. Jenže dcera herečky Veroniky Žilkové se obávala především reakce jisté skupiny maminek, kterým přezdívá biomatky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Srp 24, 2019 v 5:53 PDT

„Biomatky, hned jsem jí to šla umýt,“ dodala Agáta a připojila ještě mrkajícího smajlíka a popisek „holky a šminky“. Ačkoliv to působilo dojmem, že si dělá alibi před vlnou negativních komentářů, nakonec převládaly ty pozitivní.

„Aby se taky všechny ty biomatky nepo… kdo tohle nedělal jako malý? Každá holčička,“ uvedla na rovinu jedna z fanynek. „Mezi náma, já si myslím, že kvalitní kosmetika je pro dětskou kůži šetrnější, než ty dětské šminky z hračkářství,“ ozvala se další. Prachařová se tedy obávala zbytečně.

Témata: Agáta Hanychová