Jiří Krampol si sype popel na hlavu! Hanka za nic nemůže?

Jiří Krampol 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 17:36

Jiří Krampol se nadále trápí kvůli nemocné manželce Hance, která se po několika kolapsech léčí ze tří závislostí. Známý herec a moderátor si teď vysypal popel na hlavu. Co si dává za vinu?

Jiří Krampol nejnověji prozradil, že se v říjnu chystá točit film o svém životě v zahraničí, ale nemocná manželka Hanka, která se léčí ze svých závislostí, jej ještě nebude moci doprovodit. Přísní lékaři to totiž nedovolí. Sám populární herec si kvůli jejím problémům sype popel na hlavu.

V rozhovoru pro Expres na sebe vzal, že Hanka přestala pracovat ve školství. „To je pravda, je to moje vina. Jsme spolu šestadvacet let a ona s tím sekla hned. Já byl věčně pryč, ona jezdila s námi a pomáhala nám,“ svěřil se serveru s tím, že jeho žena dělala všechny produkční věci, pomáhala s dekorací či organizací, rovnala židle nebo obvolávala lidi.

Hanka je podle slov manžela závislá na třech drogách, problémy spustily úrazy s kotníkem a ramenem. „Brala prášky na bolest. Pak pochopitelně, protože nemohla spát, něco na spaní. Na to si někdy dala víno a to je svinstvo, tak vznikají ty závislosti,“ popsal známý bavič.

„Je to moje vina, rozmazlil jsem ji. Měl jsem tehdy docela dobré peníze, a tak jsme jezdili po světě. Já nejsem šetřivý, rád si ty peníze užiji. Jenže pak se to pokazilo všechno těmi úrazy,“ posteskl si na závěr pro Expres.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová