Lucie Šafářová musí být hrdá! Tomáš Plekanec…

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 16:22

Lucie Šafářová už před několika měsíci pověsila raketu na hřebík a připravuje se na narození prvního potomka, ale na tenis v rodině nezanevřeli. Raketu totiž vzal do ruky její partner, hokejista Tomáš Plekanec. Jak si vedl?

Asi nejslavnější tuzemský sportovní pár současnosti tvoří Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec, ač je to již trochu nepřesné označení. Tenistka a někdejší finalistka Roland Garros už totiž pověsila raketu na hřebík. Jenže její partner si ji vzal do ruky a ukázal, jak on ovládá bílý sport.

Do Česka za ním totiž dorazila milá návštěva, hokejista Artturi Lehkonen, který momentálně působí v týmu NHL Montreal Canadiens, kde sám Plekanec strávil prakticky celou zámořskou kariéru. Na kurtu to mezi oběma hráči byla jasná záležitost.

„Lehky si ‚postěžoval‛, že jsme si nestihli zahrát tenis v Montrealu, o výsledek tak úplně nešlo (ale dostal 6:1, 7:5), ale jsem rád, že dorazil do ČR… fajn víkend se současným a budoucím lídrem Montrealu Canadiens,“ napsal Tomáš na sociální síti.

Pro Plekance šlo o přípravu na blížící se hokejovou sezónu, zaneprazdňují jej však i přípravy na příchod prvního společného potomka se Šafářovou. Sportovci se kupříkladu pochlubili, že stále nemohou vybrat jméno, na seznamu jim naopak přibývá stále více variant.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová