Utrápený Honza Musil po úrazu: DALŠÍ OPERACE!

Honza Musil 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 15:47 | Aktualizováno: 26. srpna 2019 13:03

Honza Musil si loni v prosinci přivodil zlomeninu páteře, ale brzy se dal relativně dohromady. Jenže trápení ještě zdaleka není u konce. Moderátor má stále řadu problémů a čeká jej dokonce další operace.

O Vánocích si oblíbený moderátor Honza Musil přivodil pádem ze žebříku vážný úraz, naštěstí se zdařila rekonvalescence, ačkoliv tento proces stále ještě není u konce. Neustále jej totiž trápí velké bolesti, a to především při výkyvech počasí. To navíc není jediný limit.

Musil totiž eXtra.cz přiznal, že musel měnit plány na dovolenou. „Chtěli jsme do Norska, ale to jsme museli zrušit. Létat nesmím kvůli tlaku a cestu autem bych nezvládl. Změnili jsme tak destinaci a byli jsme v Polsku,“ prozradil serveru.

„Problémy mám i v práci. Mohu pracovat jen dopoledne, protože odpoledne bývám už velmi unavený a musím odpočívat,“ promluvil o svých problémech. V televizním studiu navíc proběhly jisté úpravy, aby vůbec mohl moderovat.

Populární moderátor připustil, že se momentálně jeho stav ani moc nelepší. „Moc věcí zatím nezvládnu, zranění to bylo vážné. Celkově se v tuto chvíli můj stav nikam neposouvá, ale je stabilní,“ řekl zmíněnému webu a dodal ještě, že jej v lednu čeká další operace, která mu snad opět trochu uleví.

Témata: Jan Musil