Chalupáři stvořili boháče? Takhle dobře se teď má Mireček!

seriál Chalupáři 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 13:53

Z legendárního seriálu Chalupáři se odrazil k velkému bohatství. Takový je případ jednoho z lidí, kteří před kamerou ztvárnili jednu z řady epizodních rolí. Ondřej Stýblo alias Mireček ovšem k penězům nepřišel díky herectví.

Jako každé léto běží v televizi legendární komediální seriál Chalupáři. Když se řekne jeho jméno a přijde na přetřes téma hereckého obsazení, napadnou každého z nás jména Jiřího Sováka, Josefa Kemra, Jiřiny Bohdalové či Josefa Vinkláře. Ovšem na obrazovce se před 44 lety mihlo mnohem víc lidí.

Jednu z epizodních rolí ztvárnil Ondřej Stýblo. Zahrál si syna postavy herce Václava Sloupa Mirečka, který byl neprávem nařčen z krádeže koloběžky. Dopravní prostředek ovšem ukradla Miluška, kterou hrála Mahulena Bočanová. Ačkoliv se Stýblo už znovu před kamerou neobjevil, špatně si rozhodně nežije.

Podle eXtra.cz je dnes pětapadesátiletý Stýblo realitním magnátem s tučnou sumou na kontě. Z informací serveru vyplývá, že vlastní palác U Stýblů na Václavském náměstí, domy v ulici Na Příkopě či zámek v Miletíně. Herectví tedy mohl klidně odsunout na vedlejší kolej.

Témata: seriál Chalupáři televize tv seriály