Karel Gott má velkou oporu! Kdo na něj neustále myslí?

Karel Gott a Libor Bouček 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 12:42 | Aktualizováno: 25. srpna 2019 21:51

Zdravotními potížemi sužovaný zpěvák Karel Gott má samozřejmě velkou oporu v rodině, ale myslí na něj i spousta dalších lidí. Kdo se přiznal k tomu, že ačkoliv je v práci, tak je myšlenkami na Gottově chalupě v severočeské Doubici?

Karel Gott si opět prochází zdravotními potížemi, tento týden byl spatřen na dalším vyšetření v nemocnici. Legendární zpěvák se podle všeho stále potýká s následky zápalu plic, kvůli kterému v červenci odvolal poslední letošní vystoupení na festivalu Benátská. Kromě rodiny má naštěstí velkou oporu v boji s nemocemi i jinde.

Včera se totiž na sociální síti ozval z příprav na galavečer České Miss oblíbený moderátor Libor Bouček. „Sobota. Zas jsem měl čas,“ napsal k příspěvku na svém instagramovém profilu. Hlavou však byl kilometry daleko.

„Myšlenkama v Doubici,“ poukazoval Bouček na Gottovu chalupu na vesnici v severních Čechách, kam se nemocemi sužovaný zpěvák dle dostupných informací opět odebral nabrat síly.

Kvůli zdravotním potížím Gott před pár dny chyběl na Boučkově třetí svatbě, moderátor na něj ale evidentně nezanevřel. „Karel Gott se velmi těšil. Ale musel se omluvit i s celou rodinou. Byl prvním člověkem, kterému jsme poslali fotku ze svatby,“ prozradil Blesku.

Témata: Karel Gott Libor Bouček