Zonyga od Vondráčkové a bizarní anketa: Je na kluky, nebo ne?

Tomáš Zonyga 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 10:51 | Aktualizováno: 25. srpna 2019 13:39

Parkourista Tomáš Zonyga, který se v posledních dnech tváří jako nejlepší kamarád zpěvačky a herečky Lucie Vondráčkové, uspořádal na sociální síti bizarní anketu. Příznivců se v ní totiž ptá na svou sexuální orientaci.

Tomáš Zonyga je jednou z nejpropíranějších osob posledních týdnů, jelikož prakticky neustále dělá doprovod Lucii Vondráčkové. Oba se dušují, že jsou jen „kamarádi“, parkourista dokonce po příletu z Kanady připustil, že jej ženy vůbec nezajímají.

„Nerad bych prozrazoval, s kým jsem chodil předtím, ale možná po mém expartnerovi netouží polovina národa, ale spíš jen čtyři procenta,“ řekl po přistání v Praze Expresu a dodal ještě: „Možná to kluk je. Ale jestli jsem na kluky, to je asi informace, kterou si nechám pro sebe.“

Včera se Zonyga k celé záležitosti vrátil na sociální síti, na Instagramu totiž uspořádal pozoruhodnou anketu. „Je Zony (přezdívka – pozn. red.) na kluky, nebo není?“ ptá se svých fanoušků.

Nezapomněl přitom připojit ještě zajímavý vzkaz. „Parkouristi, pomůžete jim (médiím - pozn. red.) přijít na odpověď? Víte, co máte dělat,“ napsal k anketě parkourista. Výsledek zatím není známý.

Témata: Tomáš Zonyga