Jaromír Jágr léčil šrámy na duši: Pomohl mu Krajčo!

Daniela Písařovicová, Jaromír Jágr a manželé Krajčovi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 8:55 | Aktualizováno: 25. srpna 2019 21:51

Relativně často se v posledních měsících setkávají legendární hokejista Jaromír Jágr a hudebník a herec Richard Krajčo. Naposledy vyrazil Jágr za kapelou Kryštof, aby vyléčil šrámy na duši po posledních porážkách.

Z Richarda Krajča a Jaromíra Jágra se evidentně stávají dobří kamarádi. Přistiženi spolu byli už na narozeninové oslavě zpěváka Karla Gotta, kde si pořídili „selfie“ ještě s dalšími lidmi, následkem čehož začali legendárního hokejistu spojovat s moderátorkou Danielou Písařovicovou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Richard a Karin Krajčovi (@richard_a_karin), Srp 24, 2019 v 2:53 PDT

Tentokrát vyrazil hokejista za Krajčem a jeho kapelou Kryštof na koncert do Sokolova a hudebník byl ze setkání nadšený. „Když dnes člověk potká člověka (a ne inkvizitora), vždy to vypadá, že je svět ještě v pořádku. S Jaromírem Jágrem ten pocit vždy mám,“ svěřil se na sociální síti.

Příspěvek doplnil o fotografie ze zákulisí, na nichž nechybí ani hokejistův synovec Jiří Kalla, který s Jágrem pracuje pro hokejový klub Rytíři Kladno. Tomu se v posledních dnech moc nedaří, Krajčo ale pomocnou ruku nepodá. „Na brusle mě nedostane,“ vzkázal rezolutně.

Témata: Jaromír Jágr Richard Krajčo