Jiří Krampol a zásadní rozhodnutí: Opouští Hanku!

Hana Krampolová s mužem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 8:27 | Aktualizováno: 25. srpna 2019 21:50

Jiří Krampol učinil zásadní rozhodnutí, které se týká jeho nemocné manželky. Hanka je po několika kolapsech už delší čas hospitalizována a její muž se rozhodl, že ji opustí. Avšak nikoliv nadobro…

Už tři měsíce tráví nemocná Hana Krampolová po nejrůznějších zdravotnických zařízeních a nejšťastnější období to logicky není ani pro jejího muže, herce a baviče Jiřího Krampola. Ten si proto vymýšlí nejrůznější program, aby si zkrátil dlouhou chvíli.

„Snažím se, abych nebyl doma sám, protože to je strašný. Chodím proto dvakrát týdně plavat a cvičit. Teď jdu do divadla na nějakou premiéru, snažím se být venku s kamarády. Mozek zaměstnávám četbou a sledováním dokumentů,“ svěřil se Aha!.

Kvůli pracovním povinnostem však Krampol brzy Hanku opustí. „V říjnu pojedu točit krátkometrážní film na Džerbu. Bude o mém životě,“ pochlubil se. Manželka ho doprovodit nemůže. „Hanka je zatím na léčení, to je na dlouhou dobu. Minimálně na tři měsíce. Doktoři jí to nedovolili, i když už je lepší. Je to tam přísný,“ posteskl si deníku.

Naopak o další cestě do zahraničí, ač mu je nabízena, nechce ani slyšet. Syn Tomáš jej totiž láká do daleké Austrálie. „Syn tady teď několik let byl, ale zase se tam vrátil. Chtěl by, abych za ním přiletěl, ale to už si netroufám, je to moc daleko,“ dodal herec a bavič.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová