Jaromír Jágr a nová známost? Motá se kolem něj…

Jaromír Jágr 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. srpna 2019 22:00

Jaromír Jágr je po rozchodu s Veronikou Kopřivovou nezadaný, což z něj dělá možný úlovek pro spoustu žen. Už se dokonce údajně našla jedna, která se kolem něj motá. O koho jde a jakou má šanci?

Na rozdíl od své poslední partnerky zůstává legendární hokejista Jaromír Jágr nezadaný. Zatímco modelka Veronika Kopřivová se dala dohromady s kolegou Miroslavem Dubovickým, olympijský šampion z Nagana má jiné starosti, snaží se dostat do formy před hokejovou sezónou. Našel si však přece jen trochu času na hledání nové lásky?

Podle serveru eXtra.cz se kolem hokejisty podezřele motá mladá zpěvačka Anežka Fojtáchová, svědčit o tom má její profil na sociální síti, kde sdílela společnou fotografii s Jardou.

„Když jdeš z kšeftu a potkáš legendu,“ stojí podle zmíněného webu v popisku, zatímco v komentářích už je někteří lidí pojí dohromady, nechybí vzkazy jako „běž do něj“. Zpěvačka však má být podle všeho zadaná.

Na první pohled navíc Anežka ani není Jágrův typ. V posteli hokejisty se totiž střídaly především modelky. V minulosti byl ve vztahu s Kopřivovou, Ivou Kubelkovou, Andreou Verešovou či Innou Puhajkovou.

Témata: Jaromír Jágr