Jaká je Lucie Vondráčková hospodyně? Zonyga a Plekanec se neshodnou!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. srpna 2019 20:22

Lucie Vondráčková je matkou dvou malých synů, ale o tom, jaká je hospodyně, existují různé informace. Její manžel Tomáš Plekanec a „kamarád“ Tomáš Zonyga se na tom evidentně rovněž neshodnou.

„Pan Plekanec hradil náklady na tři domácí opatrovnice dětí, uklízečku, nákup hotového jídla a restaurace, neboť domácí vaření nebylo praktikováno,“ tvrdila loni pro Super.cz hokejistova právní zástupkyně Lenka Radoňová. Plekancovi už nyní vyvařuje tenistka Lucie Šafářová, vypadá to však, že možná ani nemluvil pravdu.

Parkourista Tomáš Zonyga, který se kolem Vondráčkové v posledních týdnech neustále motá, totiž na základě osobních zkušeností se svou „kamarádkou“ konstatuje něco docela jiného. „Lucie je dobrá matka dvou kluků, které vychovává hezky a jak nejlíp dovede,“ uvedl.

„Oba mluví plynule česky, anglicky, francouzsky a učí se španělštinu. Matyáš dělal gymnastiku a parkour. Lůca klukům neustále vymýšlí program (jumppark, IQ park, labyrint, kroužky, sport), ostatně to můžete vidět i na Instagramu, každý den mají teplé jídlo a pohádku na dobrou noc,“ říká Zonyga.

Navíc vyzdvihl, že je Vondráčková na děti sama. „Vyčetl“ ji je jedinou věc. „Jediné, co ještě nestihla, je naučit je bruslit. S tím jí asi pomůžu já, ona sama moc bruslit neumí. Je to ‚poleno‛. Vím to, protože jsem u všeho byl,“ dodal se smíchem.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Zonyga Tomáš Plekanec