Vondráčková a Zonyga: Chaos na letišti a zdravotní potíže!

Tomáš Zonyga 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. srpna 2019 19:09 | Aktualizováno: 24. srpna 2019 22:17

Tomáš Zonyga, který je poslední dobou v jednom kuse spojován se zpěvačkou a herečkou Lucií Vondráčkovou, je po návratu z Kanady neobvykle sdílný. Co prozradil o dění na letišti a svém zdraví?

Po řadě dnů, které Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga společně strávili v Kanadě, se parkourista rozhodl dlouze promluvit o tom, co spolu ti dva mají. Trenér Luciiných synů z manželství s hokejistou Tomášem Plekancem tvrdí, že jsou jen kamarádi. Dlouhý text ale nebyl jediným vyjádřením po návratu z Kanady.

Zonyga se totiž ozval také fanouškům na sociální síti Instagram. „Návrat do České republiky byl vcelku zajímavý a chaotický. Na letišti byla skupina fotografů a reportérů, kteří mi dělali společnost po cestě,“ popsal sportovec u videa, kde předvádí své pohybové dovednosti.

Někteří lidé měli dokonce obavy, že parkourista v Kanadě zůstane. „No už jsme se báli, že se nevrátíte,“ napsala jedna z žen. „Já mám Česko rád,“ odvětil Zonyga a naznačil tak, že o "emigraci" nepřemýšlel.

Jenže se také ukázalo, že parkourista evidentně není zcela fit, ač na záběrech z tělocvičny to tak rozhodně nevypadá. „Noha už lepší?“ zeptal se další člověk. „Nope (ne – pozn. red.),“ odpověděl sportovec.

Témata: Tomáš Zonyga Lucie Vondráčková