Karel Gott a rutinní vyšetření? Kdepak, tady je PRAVDA!

Karel Gott 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. srpna 2019 16:31 | Aktualizováno: 26. srpna 2019 14:18

Karel Gott v tomto týdnu opět navštívil nemocnici, podle informací z oficiálních kruhů mělo jít o rutinní vyšetření. Jenže celá pravda je možná někde úplně jinde. Proč legendární zpěvák navštívil lékaře?

Karel Gott má za sebou další strastiplný týden. Po nedávno prodělaném těžkém zápalu plic, který jej donutil zrušit koncert na festivalu Benátská, si s sebou stále nese vážné zdravotní potíže. Tento týden vyděsil všechny fanoušky, když opět zamířil do nemocnice, kam jej odvezla manželka Ivana. Podle prvotních informací navíc odjela pryč bez svého muže.

Zvěsti o hospitalizaci se naštěstí nakonec nepotvrdily. „Pan Gott absolvoval v nemocnici pravidelné ambulantní vyšetření, hospitalizován není,“ prozradila iDNES.cz jeho mluvčí Aneta Stolzová. Jenže zdánlivě obyčejné vyšetření prý mělo své opodstatnění.

„Po prodělaném zápalu plic neměl dobré výsledky krve. Proto ho hlídají,“ tvrdí zdroj Blesku z okolí zpěváka. O tom, že vše není zcela v pořádku, nasvědčuje i omluvenka, kterou Gott odeslal dobrému příteli Liboru Boučkovi, na jehož svatbu se nedostavil. Jeho kroky údajně vedly úplně jiným směrem.

Podle dostupných informací totiž mnohonásobný Zlatý slavík opět odcestoval na chalupu v severočeské Doubici, kde poslední dobou tráví spoustu času. Zdravější ovzduší na venkově mu prospívá přece jen více.

Témata: Karel Gott