Kristelová, Řepka a PROZRAZENÉ PLÁNY! Budeme…

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. srpna 2019 15:57

Tomáš Řepka sice ještě stráví nějaký čas za mřížemi, ale společně s Kateřinou Kristelovou už spřádají plány společného života na svobodě. Co všechno prozradila blonďatá přítelkyně bývalého fotbalisty?

Jsou to už více než tři měsíce, co Tomáš Řepka nastoupil do výkonu trestu. Dlouhé mlčení nejprve prolomila jeho partnerka Kateřina Kristelová, pak se ozval sám bývalý fotbalista. O plánech po jeho propuštění, které může teoreticky nastat už letos, ale dlouho nemluvili. Až teď…

„Nejdřív spolu někam odjedeme. Naše rodina nám dala dárek, protože chtěla, abychom byli spolu. Pro Tomáše chystám velkou přivítací párty, kde bude mít všechny lidi, které má rád, všechny sportovce, kteří mu i tady vyjadřují podporu,“ prozradila eXtra.cz Kristelová.

Zlomové budou dle jejích slov hned první roky, v nichž se hodlají s Řepkou vrátit před soud. „Máme rozjetých několik sporů, v nichž budeme v jiné roli, než v jaké by nás někteří lidé rádi viděli. Bude to role opačná než doteď, kdy z toho měli radost. Teď ji asi mít nebudou,“ vysvětlila blonďatá moderátorka.

Pár spolu hodlá žít normální, klidný život. Řepka sní o zisku "áčkové" trenérské licence, mají však i společné pracovní plány. „Existují televize, které nás do něčeho přemlouvají, i když Tomášovi se do toho moc nechce,“ svěřila se Kristelová, která by však ráda žila rodinný život. Tak uvidíme, zdali se jim tato slova podaří naplnit.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka