Hana Zagorová překvapivě: Bude zpívat až „do posledního dechu“?

Hana Zagorová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. srpna 2019 15:22

Dvaasedmdesátiletá zpěvačka Hana Zagorová pronesla překvapivá slova o odchodu do důchodu, na hudební scéně se přece jen pohybuje už několik desítek let. Hodlá snad zpívat až „do posledního dechu“?

Hana Zagorová patří ke stálicím popové hudby, fanoušci si bez ní tuzemskou scénu zkrátka neumí představit. Zároveň ovšem platí, že čas nikdo nezastaví, a tak jsou na místě i dotazy, zdali náhodou nepřemýšlí o hudebním důchodu, ke kterému měla zatím nejblíž v roce 1989, kdy podepsala petici Několik vět a tehdejší režim ji odstavil až do chvíle svého definitivního pádu.

Oblíbená zpěvačka ale o konci kariéry slyšet nechce. „Já bez zpěvu nevydržím. Nejsem takový ten plánovač. Jsem fatalista a jsem přístupná všemu, co přijde,“ řekla týdeníku Sedmička s tím, že by ji nikdy nenapadlo, kolik lidí a na jaká místa na ni bude chodit. Vděčná je proto především svým fanouškům.

„Strašně si toho vážím, protože to je úžasné. Jak se ta generace postupně vyměňuje a jak se rozšířila ta škála lidí, kteří chodí na moje koncerty, to je super, opravdu. Nikdy by mě to nenapadlo, že se ve svém věku něčeho takového dočkám,“ dojala se Zagorová.

Témata: Hana Zagorová