Veronika Arichteva JE TĚHOTNÁ?! Tohle teď přiznala

Veronika Arichteva 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. srpna 2019 14:55 | Aktualizováno: 24. srpna 2019 15:17

Oblíbená herečka Veronika Arichteva je stále častěji terčem spekulací o možném těhotenství. Teď navíc sama přiznala, že už nedopne šaty, které ještě nedávno bez problémů oblékla. Co je na vině?

Na populární herečku Veroniku Arichtevu padla s blížící se desátou řadou StarDance nostalgická nálada, a tak se zkusila obléknout do jednoho z kostýmů, který sama v oblíbené taneční soutěži celebrit nosila. Jenže jej málem nedopla.

„Já jsem se narvala do šatů ze Stardance. To je neuvěřitelný. Mám v tom stažený zadek a tady mi trošku přetékají špíčky a prsa tam nemůžu narvat. Ale jsem v nich,“ říká podle deníku Aha! ve videu z příprav na natáčení s tanečníkem a lektorem Janem Onderem.

Ačkoliv formu, kterou získala kvůli tanci, už nemá, stále si herečka udržuje štíhlou postavu. Přesto její fanoušci často spekulují o tom, zdali konečně nečeká miminko. Pokusy o otěhotnění přitom s manželem, režisérem Bisarem Arichtevem, odložili právě kvůli taneční soutěži.

„Je to víc než půl roku, kdy jsem zvažovala, jestli se pokoušet o miminko, nebo o tanec. Volila jsem jednodušší variantu. StarDance,“ svěřila se krátce před začátkem tehdejší řady populární show. Podle všeho to tak ani nyní na miminko nevypadá.

Témata: Veronika Arichteva