Patrasová v náruči Luďka Soboty? Herec tentokrát líbal jen svou ženu!

Manželé Sobotovi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. srpna 2019 13:47

Luděk Sobota slavil narozeniny manželky Adrieny a výročí svatby a mezi gratulanty nechyběla ani Dáda Patrasová, jejíž manželství se naopak definitivně rozpadá. Našla opět útěchu v náruči legendárního herce a komika?

Dáda Patrasová si uprostřed sporu s manželem Felixem Slováčkem našla čas i na příjemnější starosti. Vyrazila na oslavu narozenin manželky oblíbeného herce a komika Luďka Soboty, který se na ni loni na jedné z akcí vrhal. Letos už Sobota sekal latinu a měl oči jen pro svou ženu Adrienu.

„My se s Adinou moc nevytáčíme, nedohadujeme se. V začátku manželství mi Adina zakázala, abych se všímal ostatních ženských, tak to poctivě dodržuji. A když si náhodou všimnu, tak jí to neříkám a je klid,“ prozradil herec svůj recept serveru Super.cz.

Problém mu tedy doma nezpůsobil ani loňský trapas. „Už jsme na sebe zvyklí, známe svoje pozitivní i negativní vlastnosti a vyhnout se nějaké domácí bouřce je docela snadné,“ vysvětlila webu sama Adriena.

To Dáda Patrasová si na podobnou manželskou idylu může nechat zajít chuť. S manželem Felixem se konečně chce rozvést, ačkoliv to vypadá tak, že hudebník o to moc nestojí. Herečce ale definitivně došla trpělivost.

Témata: Dagmar Patrasová Luděk Sobota