Šafářová a Plekanec čekají… Kamarádka to prozradila

Lucie Šafářová a Andrea Sestini Hlaváčková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. srpna 2019 12:46 | Aktualizováno: 24. srpna 2019 22:14

Ještě před měsícem Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec netušili, zdali se jim narodí kluk, nebo holčička. Kamarádka tenistky Andrea Sestini Hlaváčková to však v pátek možná nechtěně prozradila.

Když dali Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec počátkem července rozhovor Magazínu DNES, tenistka tam prozradila, že budou pohlaví miminka znát asi za měsíc. Ten utekl jako voda, její kamarádka Andrea Sestini Hlaváčková během něj přivedla na svět dceru Isabellu. Teď ovšem možná nechtěně prozradila pohlaví dítěte Šafářové.

Dobré kamarádky a nejlepší spoluhráčky se totiž setkaly v Praze. „Jsem moc šťastná, že jsem mohla vidět tyhle dvě skvělé dívky,“ svěřila se Lucie na Instagramu a nezapomněla dodat, že Andrea je skvělá máma. Hlaváčková logicky zareagovala, ale asi se jí to lehce vymklo z rukou.

„Jsem šťastná, že jsem viděla tetu Lucii. Všechno nejlepší, holky,“ napsala olympijská medailistka a jako by tak naznačila, že Šafářová nosí v rostoucím bříšku holčičku. To samozřejmě neuniklo pozornosti fanoušků. „Takže Lucie také čeká holčičku?“ zeptal se jeden člověk ze zahraničí. Odpovědi se však nedočkal.

Pokud je to pravda, ubudou sportovnímu páru alespoň některé starosti. Šafářová a Plekanec se totiž svěřili, že mají napsaný list potenciálních jmen pro miminko, který se stále zvětšuje. Možná jej však již zredukovali o mužská jména.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Andrea Hlaváčková