Agáta Prachařová si posteskla: Slova o stěhování!

Agáta Prachařová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. srpna 2019 10:10 | Aktualizováno: 24. srpna 2019 22:17

Agáta Prachařová si na odjezdu z Izraele posteskla, že nebydlí u moře, kde by se mohla naplno věnovat nové lásce – surfování. Na jejím instagramovém profilu vzápětí padla slova o stěhování. Jak moc je to vážné?

Agáta Prachařová byla letos už podruhé v Izraeli. Zatímco poprvé byl odjezd za maminkou Veronikou Žilkovou především únikem před tehdy propíranou krizí vztahu s manželem Jakubem, tentokrát měla tisíce kilometrů dlouhá cesta jiný účel.

Modelka a moderátorka totiž zahořela láskou k surfování, při kterém – podle jejích slov – poznala sebe sama a konečně se mohla za něco pochválit. I proto na sociální síti litovala, že se musí vrátit domů do České republiky, kde vlny, které by mohla krotit na prkně, rozhodně nenajde.

„Je tak dobrý najít sport, který opravdu miluješ… proč nebydlím u moře… ach jo,“ posteskla si Agáta na svém instagramovém profilu. Fanynky ihned Prachařové naznačily, že jedna možnost existuje – stěhování.

„Tak se na čas přestěhujte. Co tady? Jen hon na Vás a na Jakuba. Tam budete mít klid,“ napsala jedna z nich. „To věřím, taky by se mi těžko vracelo do Česka, kde vás akorát všichni řeší… Šup zpátky k mamince, tam je nejlíp,“ přisadila si další. Otázkou je, zdali Prachařová jejich rady vyslyší.

Témata: Agáta Hanychová