Monika Absolonová: Utajený obřad! Slíbili si…

Monika Absolonová 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. srpna 2019 8:51

Monika Absolonová je se svým partnerem Tomášem, otcem jejích dvou dětí, už pět let, přesto ještě nedošlo na svatbu. Nyní se však objevily informace, že došlo na utajený obřad. Co si zpěvačka a hokejista slíbili?

Jsou to už tři roky, co zpěvačka Monika Absolonová řekla „ano“ na žádost o ruku od hokejisty Tomáše Horny, s nímž vychovává syny Tadeáše a Matouše. Svatba se přesto ještě nekonala, obzvlášť Monika totiž rozhodně nikam nespěchá.

„Já jsem spoustu let šťastně rozvedená, řekla jsem si, že se znovu vdám třeba až v šedesáti,“ svěřila se zpěvačka Blesku s tím, že prý hrozně ráda chodí na svatby jiných lidí, ale vlastní veselka jí způsobuje jen stres. Pár přesto podstoupil utajený obřad, při kterém padl slib.

„Prstýnek máme, něco jsme si slíbili na takovém zvláštním místě a je to pro nás důležitý,“ prozradila Absolonová, kterou překvapilo, že její partner prsten z levého prsteníčku prakticky nesundává, zatímco ona ano.  „Tomáš je prostě správnej chlap a úplně úžasnej táta,“ je přesvědčená Monika.

Témata: Monika Absolonová