Lucie Borhyová v nebezpečí: Na dovolené jí šlo o život!

Lucie Borhyová 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. srpna 2019 21:14

Moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (41) prožila na dovolené hodně dramatické chvíle! Letos se vydala do oblíbené řecké destinace, kam ji pozval i s dětmi její bývalý partner a otec syna Lucase Niko Papadakis. Jenže se na ostrově ocitla ve chvíli, kdy jím otřáslo silné zemětřesení!

Krétu na konci července zasáhlo silné zemětřesení. Přestože dosáhlo intenzity 5,3 stupně Richterovy škály, Lucie Borhyová naštěstí větším problémům unikla.

„Šťastnou náhodou se nás to nedotklo. Na místě, kde jsme byli my, jsme to nepocítili. Anebo nevím, protože my jsme zrovna spali. Ono se to stalo ráno, někdy okolo půl osmé, takže jsme to necítili a vlastně nás to ani neprobudilo,“ svěřila se magazínu Sedmička Borhyová.

To, že se něco děje, zjistila později. „Až když jsem si pak zapnula mobil, měla jsem spoustu esemesek z domova, jestli jsme v pořádku, že Řecko zasáhlo zemětřesení,“ práskla moderátorka.

Na vlastní kůži už v minulosti zemětřesení prožila. „Já už jsem tam zemětřesení jednou zažila. Naštěstí taky slabé, ale musím říct, že to bylo dost nepříjemné,“ prozradila Lucie Borhyová.

Témata: Lucie Borhyová Zemětřesení Řecko