Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga zpátky z Kanady: ZAHRAJÍ SI NA DOKTORY?

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. srpna 2019 20:22 | Aktualizováno: 24. srpna 2019 0:58

Lucie Vondráčková se po několika dnech i s parkouristou Tomášem Zonygou vrátila z natáčení v Kanadě. I s kufry po příletu do Prahy nasedli do jednoho auta a odjeli. Znamená to snad, že mezi nimi opravdu něco je? Sám Tomáš Zonyga totiž prozradil něco, čím všem pořádně zamotá hlavu.

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga letěli do Montrealu spolu. Dokonce je tam přistihli v domě, který své rodině po rozchodu se zpěvačkou pronajal hokejista Tomáš Plekanec!

To samozřejmě vyvolalo spekulace o tom, že mezi nimi je něco víc než jen kolegiální vztah. To ale oba důrazně popřeli. Tomáš dokonce zveřejnil obsáhlé prohlášení, ve kterém naznačil, že Lucka není jeho typ, protože je na kluky!

„Je zvláštní jak "většina" automaticky počítá s tím, že jsem nový partner Vondrajdy, protože její manžel přece už dávno čeká dítě s jinou, a tak si může dovolit mít někoho nového. Nicméně nad otázkou, jestli někoho mám já, jestli o situaci s Lucií stojím, a jestli vůbec stojím o holky, se nejspíš nikdo ani nezamyslel,“ napsal Zonyga na svém webu.

A to, že je gay, nepřímo potvrdil i po návratu z Kanady. „Nerad bych prozrazoval, s kým jsem chodil předtím, ale možná po mém expartnerovi netouží polovina národa, ale spíš jen čtyři procenta. Možná to kluk je. Ale jestli jsem na kluky, to je asi informace, kterou si nechám pro sebe,“ řekl Expresu Tomáš Zonyga.

Zdá se tedy, že ani po návratu do Česka se „hraní na doktory“, jak sám sportovec ve svém prohlášení potenciální vztah s Lucií Vondráčkovou nazval, se konat nebudou!

Lucie alespoň prozradila, jak se s Tomášem poprvé setkala. „Seznámili jsme se na parkouru. On je skvělý parkourista a skvělý učitel, takže učí naše kluky,“ vysvětlila. Ona sama se do Kanady má v plánu se vrátit asi za měsíc, čeká ji tam totiž další natáčení. 

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Zonyga Kanada