Lucie Vondráčková a kanadský dům! Platil ho Plekanec... Za tuhle částku může být VÁŠ!

Lucie Vondráčková 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. srpna 2019 18:48 | Aktualizováno: 23. srpna 2019 19:01

Lucie Vondráčková definitivně přišla o dům, ve kterém v Kanadě v posledních měsících žila i se svými syny. Z ceny nájmu, který platil hokejista Tomáš Plekanec, se mnohým může zamotat hlava!

Nejslavnější dům v Kanadě – alespoň z pohledu Čechů – hledá nového nájemce! Sedmipokojová nemovitost, kde bydlela Lucie Vondráčková po rozchodu s manželem Tomášem Plekancem je od září opět volná. Pokud byste měli zájem, museli byste ale sáhnout pořádně hluboko do kapsy!

Vondráčková se už sice se syny vrátila do České republiky, v Kanadě ale natáčí film a tak pronajatou nemovitost využívá do poslední možné chvíle. Už za týden ale pronájem skončí a do domu, který je už teď z velké části vystěhovaný, se bude moci nastěhovat nový nájemce.

Lucie Vondráčková své bydlení i okolí domu fanouškům několikrát ukázala na různých videích. Víme tedy, že dům se nachází v bohaté čtvrti nedaleko lesa, který začíná hned za plotem přilehlé zahrady. V okolí jsou navíc i dětská hřiště, takže jde o ideální místo pro rodinu.

A jak to vypadá uvnitř domu? Kromě tří ložnic má kuchyň, dva obývací pokoje, jídelnu či rozlehlou koupelnou s rohovou vanou a sprchovým koutem. To ale samozřejmě není zadarmo. Podle serveru Expres činí měsíční nájem za třípatrový dům na 3850 kanadských dolarů, což je v přepočtu více než 67 tisíc korun za měsíc.

Protože však takový dům nejde pronajmout krátkodobě, musel Plekanec najednou zaplatit nájem na rok dopředu. Jednorázově tedy za bydlení pro Lucii a jejich syny utratil přes 800 tisíc korun! A ačkoliv se nám to může zdát hodně, pro Plekance to byla s ohledem na jeho plat v NHL maličkost.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Kanada