Šafářová a Plekanec se hádají? Idylka dostává první trhliny!

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. srpna 2019 9:43 | Aktualizováno: 23. srpna 2019 21:53

Nastávající rodiče Lucie Šafářová (32) a hokejista Tomáš Plekanec (36) na sociálních sítích pravidelně zveřejňují fotky a videa ukazující jejich téměř idylický život! Přesto ale existují věci, kvůli kterým se přou!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec se asi poprvé ocitli v situaci, kdy se nedokáží rozhodnout. I když jsou stále ve fázi velké zamilovanosti, neznamená to, že se dokáží shodnout úplně na všem. Kamenem úrazu se teď stala otázka, jak se bude jmenovat jejich společný potomek.

Dítě by mělo přijít na svět v polovině prosince, takže mají Lucie a Tomáš na rozhodnutí ještě dost času. Problém je v tom, že místo aby jména ubývala, seznam se neustále prodlužuje. „Neubývají nám jména, spíš přibývají,“ prozradil útočník brněnské Komety v rozhovoru pro Sport Magazín.

To ostatně potvrzuje i tenistka. „Máme napsaný list a ten se stále zvětšuje,“ práskla Šafářová. I proto se rozhodli náročné rozhodování přesunout na ostatní členy rodiny. Jenže ani to jim moc nepomohlo.

„Rozeslali jsme jména po rodině a zjistili, že každý má jiné preference. Tahle cesta úplně nevyšla,“ směje se nastávající maminka, které se již viditelně zakulacuje bříško.

Kromě toho ale sportovní pár řeší třeba i to, kde spolu budou žít. Jestli to bude natrvalo Brno, zůstává otázkou. Šafářová z moravské metropole pochází a nedá na ni dopustit a Plekanec tu aktuálně hraje za Kometu. Jenže tak to nemusí být navždy, což si Lucie dobře uvědomuje.

„Vyrostla jsem tu, mám tady rodinu, líbí se mi tady. Druhá věc je, že jsem s hokejistou, a u něj nikdy nevíte. Nevíte, kam ho práce zavane. Počítám s tím, že do budoucna to s Brnem nemusí být napevno,“ přiznává tenistka.

I proto si nechává otevřená zadní vrátka. „Uvidíme podle toho, kde Tomáš bude chtít hrát. Teď hraje za Kometu, budeme spolu tady, zároveň chceme strávit i čas v Praze kvůli dětem,“ dodala Šafářová.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec