Vlaďka Erbová a VÁŽNÁ NEMOC! Není to dobré...

Vlaďka Erbová 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. srpna 2019 9:08 | Aktualizováno: 24. srpna 2019 7:54

Modelka Vlaďka Erbová (38) je momentálně hospitalizovaná v nemocnici. Sama sice nepotvrdila, co je důvodem jejích lékařských obtíží, spekuluje se ale, že by mohla strávit na lůžku i několik měsíců.

Vlaďka Erbová má jednu smůlu za druhou. Dříve bojovala topmodelka se svým expartnerem Tomášem Řepkou, nyní skončila hospitalizovaná v nemocnici.

"Holky moje, hlásím hospitalizaci, na jak dlouho, nejsem schopna říct. Mooc mě to mrzí, ale nemoci nechodí po horách, ale po lidech a já jsem takový vděčný hostitel," napsala na Instagramu Erbová.

Spekuluje se, že příčinou hospitalizace podle zjištění serveru Express má být zánět mozkových blan, tedy vážná nemoc, která může být i smrtelná. "Pokud by šlo o bakteriální meningitidu, byla by Vlaďka v ohrožení života," uvedl server.

Meningitida se přenáší mezi lidmi a začíná náhle vysokou horečkou, silnými bolestmi hlavy a kloubů. Doprovázejí ji i další příznak, jako ospalost, zmatenost, poruchy vědomí, krvácení do kůže apod.

Nemoc, proti jejímž některým druhům se dá očkovat, může být neléčená fatální. Způsobuje odumírání tkání, ztrátu sluchu, slepotu, epilepsii a trvalé poškození mozku.

Léčba ale není jednoduchá ani rychlá. Erbová si tak může poležet v nemocnici i několik měsíců!

Témata: Vlaďka Erbová