Kateřina Kristelová zuří kvůli Řepkovi: Paraziti! Je to odplata!

Kateřina Kristelová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. srpna 2019 10:46

Kateřina Kristelová zuří kvůli tomu, co se píše o jejím partnerovi. Tomáš Řepka si sice na Borech odpykává 2,5letý trest za zpronevěru, falešné pornoinzeráty na exmanželku Vlaďku Erbovou (38) a maření úředního rozhodnutí, přesto se o něm pravidelně píše v bulváru. Podle Kristelové je to jakási "odveta".

Kateřině Kristelové se vůbec nelíbí, jak o Řepkovi některá média píší. Některé články prý dokonce enormně zasahují do jeho práv a vysmívají se mu. „Média leckdy velebí každou stou miss, bezvýznamné modelky a bezejmenné hvězdičky reality show, které toho zatím v rámci českých i evropských úspěchů stále ještě nedokázaly tolik jako Tomáš,“ prská na instagramu Kristelová.

České deníky například informovali, že Řepka pracuje za mřížemi jako pekař a že si ho pekárně docela chválí. Jenže s tím není Kristelová spokojená. „Co je špatného na tom, že pracuje během výkonu trestu jako pekař?! Není to nic, za co by se měl stydět a nemá k tomu důvod. Ten, kdo padne a znovu vstane, je mnohem silnější než ten, kdo nikdy nespadnul,“ rve se ta svého partnera.

„Spojovat to s tím, kolik tam při práci vydělává a jak vypadá, doplňovat k tomu titulní fotku starou aspoň deset let, je zcestné. Do vězení jdete pykat, ne vydělávat. Je na každém jak se toho zhostí. Můj partner se vztyčenou hlavou. Byl dříčem celý svůj fotbalový život a nevyhýbá se pravidlům zařízení, kde se nachází ani teď. Nevzdoruje, snaží se jen dělat maximum,“ tvrdí Kristelová.

Práce ve vězení podle ní není za trest, ale spíše za odměnu. „Jde o vloženou důvěru a významné plus. A je vůbec otázkou, kdo by měl ve skutečnosti za věci ve spojitosti s ním pykat,“ zlobí se blondýnka, která tvrdí, že některá články o Řepkovi jsou jen „odplata“ a že se zřejmě objeví další. „A u Tomáše se určitá média nespokojí nikdy s ničím. Špatné je, že pracuje, špatné by bylo, kdyby nepracoval.... jistě je jen jedno. Špatně je cokoliv,“ píše Kristelolvá, která je přesvědčena, že si na Řepku všichni zasedli a parazitují na něm kvůli zisku.

Pro fanoušky přidala na závěr jeden vzkaz. „Tomáš vypadá skvěle! Hodně cvičí a má podle svých slov formu, jakou míval kdysi na hřišti. Těší se na fotbal a na život venku vůbec!“ tvrdí. „A něco pro bulvár: Kapitán má ve skutečnosti větší pekáč buchet!“ dodala ostře Kateřina Kristelová.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka