Vlaďka Erbová BOJUJE S VÁŽNOU NEMOCÍ. Má předepsaný absolutní klid

Vlaďka Erbová 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. srpna 2019 9:18 | Aktualizováno: 22. srpna 2019 22:25

Modelka Vlaďka Erbová (38) skončila v nemocnici. Oznámila to na sociální síti, kde ale neuvedla podrobnosti. Spekuluje se však, že by mohla být hospitalizovaná i měsíc nebo dva.

"Holky moje, hlásím hospitalizaci, na jak dlouho, nejsem schopna říct. Mooc mě to mrzí, ale nemoci nechodí po horách, ale po lidech a já jsem takový vděčný hostitel," napsala na Instagramu Erbová.

Příčinu hospitalizace neprozradila, podle zjištění serveru Express by se ale mohlo jednat o zánět mozkových blan, tedy vážnou nemoc, která může být i smrtelná. "Pokud by šlo o bakteriální meningitidu, byla by Vlaďka v ohrožení života," uvedl server.

"Jsem v péči vynikajících brněnských lékařů. Děti jsou v pořádku, s lidmi, kteří jsou naší rodině blízcí. Potřebuji jen čas a klid, aby se moje tělo dalo do pořádku a mohla jsem zajistit stěhování a naskočit do procesu. Jak pracovního, tak školního s dětmi. Děkuji všem za podporu, jen opravdu musím při své diagnóze mít úplný klid, takže se i omlouvám, že nereaguji," řekla serveru.

Podle něj může v nemocnici strávit až dva měsíce a nesmí k ní malé děti. Jak dlouho bude absolvovat vyšetření a co přesně lékaři hledají ale není známo.

Témata: Vlaďka Erbová