Láska ze StarDance opět kvete: Radostná novina u Kloubkové a Kuneše!

Kristina Kloubková a Václav Kuneš 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. srpna 2019 10:05

Vztah Kristiny Kloubkové (42) a Václava Kuneše (44), který vznikl díky pořadu StarDance, má za sebou pořádné kotrmelce. Nejprve pár plánoval svatbu, pak se rozešel. Dlouho ale bez sebe nevydrželi! A teď oznámili další novinku.

Moderátorka Televizních novin Kristina Kloubková a tanečník Václav Kuneš se dali dohromady díky oblíbené taneční soutěži. A i když se znali 25 let, randili spolu jen něco přes rok. Na jaře pak oznámili, že se rozešli.

Už za pár měsíců se ale ukázalo, že to bez sebe nevydrží a opět se dali dohromady! Navíc se odhodlali ke kroku, kterému se až dosud vyhýbali – nastěhovali se k sobě!

Původně totiž ani jeden z nich nechtěl pustit svůj byt. Kuneš bydlel v prostorném půdním bytě s výhledem na střechy kolem Staroměstského náměstí, Kloubkové se naopak líbilo v jejím třípokojovém bytu na prominentní adrese. Navíc nechtěla, aby její dcera Jasmínka (7) měnila bydliště kvůli škole.

Jenže to se teď změnilo. „Prostě jsme si uvědomili spoustu chyb a opět se milujeme. Teď už je to napořád,“ prozradila deníku Aha! Kristina. Potvrdila sice, že spolu teď bydlí, detaily ale komentovat nechtěla.

Přesto prozradila pár detailů z jejich života. Například to, že spolu cvičí. „Každé ráno s Vašíkem cvičíme takovou speciální sestavu osmi cviků na zesílení vnitřních orgánů, uvolnění stresu a zlepšení páteře i psychiky,“ dodala moderátorka s tím, že se k nim občas přidá i její dcerka.

Témata: Kristina Kloubková Václav Kuneš StarDance