DĚSIVÉ TAJEMSTVÍ Ivety Bartošové: Falešná láska k se Sepéšim?!

Iveta Bartošová 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. srpna 2019 9:11

Iveta Bartošová (†48) se do konce života nedokázala smířit se smrtí své osudové lásky Petra Sepéšiho (†25). Jejich vztah ale nebyl ani zdaleka pohádkový.

Právě smrt Sepéšiho může být důvodem, kvůli kterému si Iveta sáhla na život. Nelze totiž vyloučit, že zvolila způsob sebevraždy podle toho, jak zemřela její první láska. Oba totiž zabil vlak.

Jejich vztah ale nebyl jen o lásce a romantice. Podle nových svědectví totiž musela Iveta vytrpět kde co. Prozradil to hudebník Michal Penk, který byl jedním z mužů Bartošové.

Bartošová podle něj byla vztahem se Sepéšim posedlá a tolerovala mu nevěry, které poznamenaly její psychiku. "Jemu bylo jedno, jestli ji podvádí s muži nebo ženami. Několikrát jsem se s ní o tom bavil. Jemu na ní moc nezáleželo, ale u ní tomu bylo naopak,“ prozradil serveru eXtra.

Iveta ho ale milovala natolik, že mu vše odpustila. "Ale její nitro tím strašně trpělo,“ dodal Penk. On sám se přitom potýkal s velkými problémy a zejména s drogovou minulostí.

O tom, že se Iveta stýká se Sepešim, její rodiče věděli. Tvrdila ale, že spolu byli dva roky, což její maminka vyvrací. "Byli spolu něco přes rok a Petr potom zahynul, upřesnila.

Ona sama se Sepešim viděla asi dvakrát. "Byl perfektní. Mladý, šikovný kluk, takový akční, veselý, byla s ním sranda. Manžel si s ním rozuměl," tvrdí Ivetina maminka v knize Má dcera Iveta.

O tom, že by jim to vydrželo, ale neuvažovala. "Byl oproti ní starší, Iveta měla osmnáct a on pětadvacet. Petr ji bral jen jako kamarádku, ale Ivetka se uměla velmi rychle zamilovat," tvrdí Svatava.

Témata: Iveta Bartošová