Daniela Peštová si zoufá: Drsný verdikt lékařů!

Daniela Peštová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. srpna 2019 8:15

Krásná DOminika Peštová má zdravotní problémy! Modelka a partnerka zpěváka Pavola Habery se svěřila, že nad ní lékaři vynesli velmi nepříjemný verdikt!

I když dodržuje Daniela Peštová jako modelka zdravý životní režim, ani jí se nevyhnuly problémy. Nedávný verdikt lékařů ji proto pořádně zdrtil! Musí se totiž vzdát něčeho, co velmi miluje.

Peštovou dohnaly nepříjemné zdravotní problémy. „Dokážu se vzdát sladkého, alkoholu i pečiva, ale den bez kávy si nedokážu představit. I když možná budu muset,“ svěřila se kráska na Instagramu.

A proč tak drastická změna? „Už nějakou dobu mě bolí klouby a kafe spolu s ostatní kyselou stravou tomu prý moc nepomáhá. Že mám zkusit víc alkalická (zásaditá) jídla a tudíž se rozloučit i s mou milovanou kávou. Máte někdo s něčím podobným zkušenost?“ obrátila se s prosbou o pomoc na své fanoušky.

S radou přispěchala mimo jiné i kolegyně Peštové Helena Houdová. „Lásko, existuje pampeliškový kafe, chutná skoro jako normální a je alkaline a pomáhá detox,“ vzkázala jí modelka.

Témata: Daniela Peštová Helena Houdová