Lucie Bílá: TAJNÁ SVATBA? Tajemství odhaleno, otevřené přiznání!

Lucie Bílá 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. srpna 2019 12:36 | Aktualizováno: 19. srpna 2019 22:44

Několik posledních týdnů žijí fanoušci populární zpěvačky Lucie Bílé v nejistotě. Kolují totiž informace, že se možná potají vdala. Dokazovat to má prsten podobný snubnímu. Bílá se proto rozhodla vyjít s pravdou ven a přiznat, co se stalo!

Má za sebou Lucie Bílá tajnou svatbu? Podle kuloárů je to více než možné! Spekulovalo se totiž o tom, že se dvakrát rozvedená zpěvačka honosí důkazem!

Tím měl být prstýnek, který je až nápadně podobný snubnímu. Nosí ho na levé ruce hned pod prstýnkem, který před dvěma lety označila za zásnubní. A co je podivnější, Radek Filipi má podobný!

Bílá o svatbě hovoří dlouho a před časem u své fotografie s Radkem Filipim přiznala, že jsou na svatbě. Jak se ale nakonec ukázalo, vše je trochu jinak. A ke svatbě nedošlo!

V sobotu se Bílá ukázala na Dni otevřených dveří televize Markíza. A právě pro web markiza.sk prozradila tajemství prstenu, která zdobí její levý prsteníček, na kterém nosí i zásnubní prsten od Radka.

"Je fakt, že prožívám krásné období. Jak říkám, tento muž je za odměnu, ale do svatby se neženu. Na to je čas. A nechtěla bych nic uspěchat. A nechtěla bych vlastně ani to krásné období něčím kazit," přiznala zpěvačka!

"Já neříkám, že svatba je něco takového, ale tím, že jsem už vdaná byla a nebyl to právě krok, který bych teď nepovažovala za zbrklý, tak vůbec nespěchám," dodala.

Jak sama tvrdí, svatbu by sice neodmítala, ale až k ní dojde, tajit jí nebude a svým fanouškům se s ní pochlubí. Zatím ji ale nepotřebuje, protože lásku prý cítí v srdci, a nepotřebuje ji na papíře. "Prstýnky od své lásky nosím a považuji ho za svého muže," vysvětlila následně Bílá onen záhadný prstýnek.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi