Stesk po StarDance? Veronika Arichteva se vrací!

Veronika Arichteva ve StarDance 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. srpna 2019 10:34

Byla jednou z nejlepších tanečnic loňské řady populární soutěže StarDance. Nyní se Veronika Arichteva vrátila ke starým vzpomínkám a pokusila se obléct taneční šaty, v nichž zářila na parketu. Jak se jí to povedlo?

"Já jsem se narvala do šatů ze StarDance. To je neuvěřitelný," začala podle Aha! se smíchem vyprávět herečka, která už nyní pravidelné tréninky díky vytížené kariéře nestíhá.

"Mám v tom stažený zadek a tady mi trošku přetékají špíčky a prsa tam nemůžu narvat. Ale jsem v nich," dodala podle serveru herečka, která sice loňský ročník nevyhrála, ale probojovala se velmi daleko.

A jací jsou její favoriti pro letošní ročník? Podle ní by mohli vyhrát Veronika Kubařová a Dominik Vodička. "Z toho co jsem prozatím viděla, jsou tihle dva nejlepší," uvedla.

Následně ale přiznala, že jde o jediný pár, který viděla tančit, což není moc vypovídající o tom, kdo by měl letošní ročník vyhrát. Podle bookmakerů navíc mají vyšší šance jiné páry.

Vítězkou údajně bude sportovkyně Gabriela Koukalová! Tvrdí to sázková kancelář Maxi-Tip s tím, že na ni je vypsán nejlepší kurz 1:3.  "Gabriela má i přes skandální autobiografii širokou základnu fanoušků a mezi populací, která sleduje a hlasuje ve StarDance, bude mít jistě hodně příznivců. Navíc jako sportovkyně má předpoklady i uspět na parketu," tvrdí předseda představenstva Maxi-Tipu Karel Kabrna.

Na opačném konci kurzového žebříčku je youtuber Kovy s kurzem 1:15. "Youtuber Kovy spíše oslovuje mladou generaci na internetu, proto neočekáváme, že bude mít zase takovou voličskou základnu v TV," dodává Kabrna.

Témata: StarDance Veronika Arichteva