Hana Krampolová v Bohnicích: Nevnímá už nic jiného, ani mě nepozdraví, zoufá si Jirka

Hana Krampolová s mužem 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. srpna 2019 8:18 | Aktualizováno: 19. srpna 2019 11:32

Hana Krampolová (58) se už nějakou dobu dává dohromady v bohnické léčebně. Jak se ale zdá, její stav se výraznější nelepší! Zajímá se jen o jedinou věc.

Jiří Krampol nechal svou ženu kvůli jejím opakovaným problémům v Bohnicích. Manželka oblíbeného herce tam ale podle svědků trpí! Jediné, co ji zajímá, jsou cigarety!

Dokonce ani s manželem Hana Krampolová příliš nekomunikuje. „Neřekne mi ani ahoj, ale hned chce jít kouřit,“ postěžoval si Krampol. Jeho slova potvrzují i očitý svědek, podle kterého Hana jen čeká na moment, kdy si bude moci zapálit.

I pro kouření totiž platí v léčebně přísná pravidla! „Na kouření je v léčebně rozpis,“ prozradil Blesku zdroj přímo z Bohnic. „Mezi jednotlivými cigaretami musí uplynout nejméně dvě hodiny. S pacientem jde vždy sestra, která na něj dohlíží,“ dodal s tím, že cigarety jsou uzamykány v sesterně.

Kromě cigarety touží Hanka Krampolová ještě po jedné věci – jít domů! Podle zdroje si totiž ani neuvědomuje, že by se měla léčit a že v Bohnicích zřejmě zůstane dlouhé měsíce.

„Mluví o cigárech a o tom, že jde na konci srpna domů. Nečte, nekouká na televizi,“ popsal situaci svědek. Sám Jiří Krampol už o ženě nechce zveřejňovat další informace a zdůrazňuje, že potřebuje především klid.

Hanka jen během letošního roku prodělala několik kolapsů a prošla pěknou řádku nemocnic, pobyt v léčebnách je tedy jen vyvrcholením jejích problémů kvůli závislosti na cigaretách a lécích. Známý bavič doufá, že v Bohnicích dají manželčinu pochroumanou psychiku konečně dohromady.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol