Agáta Prachařová: Proč SE NEUKÁZALA NA SVATBĚ Boučka?

Agáta Prachařová 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. srpna 2019 20:28

Agáta Prachařová se k překvapení všech neukázala na svatbě moderátora Libora Boučka. Sice to lze omluvit tím, že je v zahraničí, zdálo se ale, že se na tuto událost těší. Může za to snad přítomnost jejího manžela Jakuba Prachaře?

Zdálo by se to logické. Ještě nedávno to mezi Agátou a Jakubem vypadalo dost bledě a údajná manželská krize se stupňovala. Nakonec se ale oba měli usmířit.

Proč se tedy Agáta na svatbě neukázala a místo toho raději opět odjela do zahraničí? Může za to snad přítomnost Jakuba, který na veselce svého přítele nesměl chybět?

Sama o tom moc hovořit nechce. Blesku svou absenci okomentovala jednou větou: "Protože jsem pryč, jinak bych na svatbu šla," Nabízí se tedy otázka, proč se rozhodla odjet.

Poněkud nepřekvapivě je opět v Izraeli, kde má svou mámu Veroniku Žilkovou. Zdá se ale, že tam tráví v posledních měsících víc času, než doma. 

Sám Bouček si ale svatbu i tak užil. "Důstojná rodinná oslava končila nad ránem. Všichni působili, že jsou nadšení. A my byli dojatí. A dojatí jsme i dále. Byl to nádherný den, ale další podobnou oslavu neplánujeme," uvedl pro Blesk ženich.

Témata: Agáta Hanychová Libor Bouček Jakub Prachař