ŠOK: Boučkova nová manželka je těhotná?

Libor Bouček a Gabriela Bendová 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. srpna 2019 19:17 | Aktualizováno: 17. srpna 2019 22:24

Jen pár hodin uplynulo od svatby moderátora Libora Boučka s modelkou Gabrielou Bendovou a internetem už se šíří zajímavé teorie. Například ta, že je jeho nová manželka těhotná!

Bandová, nyní už Boučková, vypadá fantasticky a potenciální těhotenství na ní vidět není. Překvapivá jsou ale slova, která Bouček napsal na sociální síti. Doslova totiž uvedl:

"Rodina je absolutní základ jakékoliv společnosti. V pojímání nás dvou je to rodina, na jejímž počátku je pevná LÁSKA muže a ženy. Rodina deklarovaná a oficiálně potvrzená aktem svatby. Rodinu vnímáme jako natolik důležitou, že stojí za to o ní bojovat i ve chvíli, kdy už ostatní jsou skeptičtí. Ostatně je to rodina, co tvoří obce, města a země po tisíciletí," napsal Bouček.

"Jsem nadšen, že jsme dnes za účasti těch nejbližších mohli být prohlášeni za manžele. Bylo to dojemné, veselé, rodinné, jídla bylo dost a oficiálním parterem a podporovatelem byly rodiny, ze kterých jsme vzešli. Nebyl to nejkrásnější den našeho vztahu, protože ty teprve dorazí. Neb tenhle okamžik je jen začátkem cesty. Cesty, která nemusí být vždy dlážděná a z kopce. víme to oba. Ale i tak - držte nám palce. láska je ta největší síla světa. Boučkovi. Ode dneška," dodal.

Je snad tolikrát zmíněné slovo "rodina" náznakem, že i Boučkovi zakládají rodinu? Nebo na ní už založili před svatbou? To se budeme muset nechat překvapit!

Témata: Libor Bouček Gabriela Bendová