Kopřivová zmařeného výletu nelituje: Míra jí to vynahradil!

Veronika Kopřivová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. srpna 2019 14:56

Veronika Kopřivová je známá svou vášní pro cestování, o cestu na populární španělský ostrov ji ovšem tento týden připravila práce. Modelka toho ale překvapivě moc nelituje, za což může i její partner Miroslav Dubovický. Co si pro svou milou připravil?

Veronika Kopřivová má tento týden velkou honičku. Nahromadilo se jí tolik práce, že dokonce na poslední chvíli odpískala dlouho plánovanou cestu do zahraničí. „Poprvé jsem si letenky koupila tři týdny dopředu. To beru jako velký úspěch. Za pár hodin mi to letí na Ibizu, ale smolíček,“ uvedla k tomu na sociální síti.

„Nestihl se dostavit ani cestovní mood, takže aspoň nejsem zklamaná… zatím,“ dodala tehdy modelka. A zdá se, že minimálně jeden důvod, proč zmařené cesty do zahraničí nelituje, se přece jen našel.

„Ulovil a uvařil,“ napsala včera Veronika v instastory a nezapomněla označit svého nynějšího partnera, kolegu z modelingové branže a kickboxera Miroslava Dubovického. Mimo to je totiž vášnivým rybářem, což se ukázalo už během nedávné dovolené v Itálii, kde byli spolu s partou přátel.

Tehdy totiž Míra vyrazil s předstihem a pak svou lásku vyhlížel. „Lovím ti večeři. Tak už pojeď,“ lákal ji prostřednictvím sociálních sítí. „Nikdy nepodceňujte rybáře, mají velkou trpělivost,“ konstatoval tenkrát Dubovický. Milované Veroniky se nakonec dočkal.

Zatímco Kopřivová si tedy po rozchodu s Jaromírem Jágrem novou známost už našla, legendární hokejista hledá partnerku zatím marně, ač jej spekulace médií už s několika ženami spojovaly.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický