Kate vysává královskou pokladnu? Tady je důvod!

Princ William s celou rodinou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. srpna 2019 14:16 | Aktualizováno: 16. srpna 2019 22:22

Vévodkyně Kate je pro dobro svých tří dětí ochotna udělat prakticky cokoliv. Když jsou potřeba peníze z královské poklady, manželka prince Williama neváhá. Členství v exkluzivním klubu pro celou rodinu je přitom záležitostí desítek tisíc korun.

Děti prince Williama a jeho ženy Kate nemají úplně běžné dětství, prakticky nemají žádnou možnost si hrát s „cizími“ dětmi. Vévodkyně podle dostupných informací ale přece jen přišla na to, jak to zařídit, ačkoliv královskou pokladnici to přijde na nemalé peníze.

Zdroje z okolí královské rodiny totiž vyzradily, že Kate s dětmi často podniká cesty do klubu Hurlingham v londýnské části Fulham. „Kate je v Hurlinghamu přes léto opravdu často,“ tvrdí informátor serveru Hello!. Manželka budoucího krále s sebou bere nejen šestiletého George a o dva roky mladší Charlotte, ale i ročního Louise.

„Je tam překrásné dětské hřiště, které všichni milují, George a Charlotte chodí na lekce tenisu. Potom se všichni sejdou v klubovně na oběd nebo čaj a na nic si nehrají, jsou jako jakákoliv jiná rodina. Vypadá to, že si to tam opravdu zamilovali,“ dodává zdroj zmíněného webu.

Klub v Hurlinghamu je vzdálený necelou půlhodinku cesty z Kensingtonského paláce, sídla rodiny Williama a Kate. Kromě dětských prolézaček v něm najdete 15 tenisových kurtů či fitness centrum. Roční členství za jednu osobu ovšem přijde na 1280 liber (36 tisíc korun).

Především George a Charlotte si přitom rozumějí i ve skromnějších podmínkách. „Jsou si věkově blízko a tráví spolu velké množství času. Hraní si s ostatními dětmi je tak obtížné zařídit, že se naučili opírat se jeden o druhého,“ prozradil dříve zdroj magazínu People.

Témata: Kate Middleton Princ George z Cambridge (George Alexander Louis) princ Louis z Cambridge (Louis Arthur Charles) princezna Charlotte Elisabeth Diana královská rodina (gbr)