Jaromír Jágr a jeho nová láska: Úplně propadl…

Jaromír Jágr 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. srpna 2019 13:36 | Aktualizováno: 16. srpna 2019 22:01

Jaromír Jágr věnuje po rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou téměř veškerý čas hokeji, ale nyní to vypadá, že si našel novou lásku. Úplně totiž propadl jedné funkci na sociálních sítích. Čemu se nově hodlá věnovat?

„Dneska byla sranda.“ Těmito slovy komentoval Jiří Kalla to, že se Jaromír Jágr v tomto týdnu připojil do jeho živého vysílání na Instagramu. Jak to tak vypadá, sedmačtyřicetiletému hokejistovi se výdobytky nové doby zamlouvají. Na sociálních sítích se totiž svěřil, že možná vyzkouší něco podobného.

„Docela mě to bavilo! Vysílání trvalo jednu hodinu, ale uteklo to strašně rychle. Napadlo mě, že jestli budete mít zájem, můžeme začít streamovat zde. Záleží jen na vás,“ vzkázal Jágr svým příznivcům na Instagramu s tím, že oni mohou určovat témata případných vysílání. Nejprve je ale vyzval, aby mu napsali svůj názor.

Na Facebooku pak poskytl ještě další informace. „Věřím, že tu mám dost věrných fanoušků, kteří mi věřili a fandili i v dobách, kdy i já jsem o sobě pochyboval. Věřím, že je tady plno rodičů mladých sportovců, kterým můžu poradit anebo aspoň říci můj pohled na danou věc,“ vysvětlila hokejová legenda a dodala, že by šlo o „takové rodinné posezení s Jágrem“.

Fanoušci samozřejmě tento jeho záměr kvitují. „Jaromíre, udělá to spoustě lidem velkou radost, máš co sdělovat a vím, že do toho půjdeš na plný pecky,“ hecoval Jágra jistý Jaroslav. Lidé mu dokonce začali posílat návrhy na témata streamů.

Překvapivě je nezajímají pouze hokejové záležitosti. Příznivce zajímají třeba Jágrovy názory na aktuální společenská témata či rozdíl mezi médii u nás a ve světě. Jedna z fanynek by se od něj ráda dozvěděla také něco o spiritualitě a nadpřirozenu. Jestli Jágr těmto prosbám vyhoví, ukáže až čas.

Témata: Jaromír Jágr