Vondráčková a Zonyga kápli božskou! Co spolu mají?

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. srpna 2019 8:26 | Aktualizováno: 16. srpna 2019 22:22

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga byli tento týden společně přistiženi na veřejnosti, čímž spustily vlnu debat o tom, co spolu mají. Zpěvačka a herečka je totiž už jistý čas nezadaná. Nakonec se oni sami rozhodli říct, jak to mezi nimi je.

Lucie Vondráčková byla tento týden přistižena na letišti s učitelem parkouru Tomášem Zonygou. Podle některých informací jde o jejího nového partnera, ona sama se dušovala, že jde jen o známého. Teď to ovšem vypadá, že doba zatloukání je u konce, oba aktéři se rozhodli jít s pravdou ven.

„Montreal... natáčení nového filmu... s českým parkuristou a hercem Tomášem Zony Zonygou a polskou herečkou Lilianou Komorowskou,“ osvětlila Vondráčková celou záležitost svým příznivcům na Facebooku a doprovodila to dvojicí fotek z placu.

„Koho nepotkáš v práci…,“ napsal Zonyga na Instagramu, kde ho sleduje asi 9 tisíc lidí. „Ještě, že nemám fotku na letišti třeba s Plekym, být jeho ‚milenec‛ už by bylo trochu moc. Lůca je kámoš, ne žrádlo,“ pokračoval parkourista a také popřel, že by spolu s Vondráčkovou cokoliv měli. Vzájemné sympatie jsou ale evidentní.

Na závěr pak vysvětlil, proč jsou spekulace o jejich vztahu zcestné. „Myslím, že Lůca má spoustu starostí s rozvodem a nepotřebuje se tahat s blbečkama, jako jsem já. Každej máme svoje starosti, ty moje jsou třeba teď v Miami, ale pšt,“ dodal Zonyga.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Zonyga