Agáta Prachařová nepřijela do Izraele sama: Žilková vítala vzácného hosta!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. srpna 2019 15:37 | Aktualizováno: 15. srpna 2019 22:01

Agáta Prachařová odjela do Izraele a v závěsu za ní se za její maminkou Veronikou Žilkovou vydal opravdu vzácný host. Na koho se oblíbená herečka těšila snad ještě víc než na dceru a vnoučata? Prozradily to sociální sítě.

Veronika Žilková se určitě těšila na návštěvu dcery Agáty, možná ještě víc pak na vnouče, syna Kryšpína, který už se společně s maminkou také učí na prkně. Jenže jak se pochlubila na sociální síti oblíbená herečka, v Izraeli měla v těchto dnech ještě výrazně vzácnějšího hosta.

Na návštěvu totiž přijela její starší, velice vážená kolegyně Iva Janžurová. „Chystám mezze (tradiční místní pokrm – pozn. red.) a připadám si jako před pár lety v Prostřenu,“ svěřila se Žilková na Instagramu. Populární herečka přijela do Tel Avivu na filmový festival s filmem Teroristka, který zde podle všeho slavil velký úspěch.

Agáta přesto dala přednost jinému programu, konkrétně milovanému surfování, v němž na první pohled dělá velké pokroky. Jenže se ukazuje, že stejný názor nemají úplně všichni, zvlášť lidé, kteří si adrenalinový sport vyzkoušeli, jí některé věci vytýkají.

„Zkuste vstávat výskokem, obě nohy naráz. Jak se to jednou naučíte takhle, tak se toho člověk blbě zbavuje. Hodně štěstí,“ komentovala záběry jistá Ani. Prachařová jí s vysmátými smajlíky odvětila, že se snaží.

Surfování je pro Agátu novým životním stylem, o čemž svědčí slova, která pronesla už během prvního letošního pobytu v Izraeli. „Pokud chceš poznat sám sebe, začni serfovat. V moři jsi sám a je to jen na tobě… Poprvé v životě jsem se za něco pochválila, je to prostě skvělý!“ uvedla tehdy.

Témata: Agáta Hanychová Veronika Žilková Iva Janžurová