Vondráčková jako Bartošová? Šokující slova a obavy o Lucii!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. srpna 2019 14:15 | Aktualizováno: 15. srpna 2019 22:00

Lucie Vondráčková si prochází náročným obdobím, ale v posledních týdnech to vypadá, že se konečně blýská na lepší časy. Přesto někteří příznivci zpěvačky a herečky vyjadřují své obavy, které mají někdy dost šokující podobu.

Lucie Vondráčková má údajně po svém boku nového partnera a konečně působí znovu šťastně a spokojeně. Tenhle názor ale nesdílí všichni její příznivci. Když v úterý sdílela na sociální síti snímek, jak na letišti vyhlíží letadlo, které ji přes Atlantik odveze pro kufry, řadě fanoušků připadala smutná či přinejmenším zadumaná.

Ovšem jedna z fanynek namalovala svým komentářem opravdu pořádného čerta na zeď. „Lucinko, drž se. Jsi úžasná ženská. Žijme pro dnešek, včerejšek nevrátíme a zítřka se nemusíme dožít. Hlavně nedopadnout jako Ivetka Bartošová. Té je taková škoda, že mám zase slzy v očích,“ napsala Marcela.

Je s podivem, že takový scénář vůbec někoho napadl, se znalostí vývoje v posledních hodinách se zdá být ještě více nereálný. Vondráčková totiž září vedle muže, který má být podle informací Expresu jejím novým přítelem. Sama zpěvačka a herečka tvrdí, že jde jen o známého.

Jedná se o učitele parkouru Tomáše Zonygu, který se poté, co se jeho jméno objevilo v médiích, rovněž rozhodl promluvit. „Hezky o mně mluví (média - pozn. red.), přál bych to stejný i Vondrajdě. Je fakt dost v pohodě,“ uvedl na Instagramu.

Důvod ke starostem však Vondráčková stále má, čeká ji totiž rozvodová bitva s manželem, hokejistou Tomášem Plekancem. Společně mají syny Adama a Matyáše.

Témata: Lucie Vondráčková