Pikantní zákulisí StarDance: Hanuš dostal svou mladičkou tanečnici do postele!

Miroslav Hanuš bude tančit s Adrianou Maškovou 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. srpna 2019 10:40

Miroslav Hanuš (56) se už brzy představí fanouškům Stardance. V jubilejním desátém ročníku, který na podzim odvysílá Česká televize, se po jeho boku objeví mladinká tanečnice Adriana Mašková (19). Hanuš se pochlubil, že už ji stačil dostat do postele!

Miroslav Hanuš je rozený showman a není tak divu, že byl ještě před soutěží pasován na jednoho z favoritů. A i když ho od věčných tréninků už pořádně bolí nohy, smysl pro humor ho neopouští.

Dokonce se svěřil, že pod křídla vzal svou taneční partnerku Adrianu a že ji dokonce pozval do svého domu! A pochlubil se také tím, že spala v jeho posteli! „Všichni se mě ptají, jestli jsem už Adrianu dostal do postele. Můžu klidně říct, že dostal!“ chvástal se podle deníku Aha! herec, který se proslavil jako Tonda Hložánek z Ulice.

Jenže to prý proběhlo ve vší počestnosti! „Spala v mojí posteli, já s mojí manželkou v posteli dcery a dcera v posteli své sestry, která je teď momentálně na dovolené,“ směje se Miroslav Hanuš.

Herec se pochlubil, že s tancem má své zkušenosti. Jeho partnerka jej dokonce označuje za „krále parketu“. „Na gymplu jsem rád chodil do tanečních a intenzivně vymetal plesy. Ve třeťáku jsem jich v prosinci stihl dokonce dvacet. Tančil jsem tehdy vášnivě, aniž bych to ovládal,“ vzpomíná.

Navíc má jednu velkou výhodu oproti ostatním! Jeho žena Jana Hanušová je totiž choreografka a na DAMU vyučuje tanec, step a jevištní pohyb.

Témata: Miroslav Hanuš StarDance