Ewa Farna se nestačí divit: Zpěvačka terčem dalšího útoku!

Ewa Farna 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. srpna 2019 9:34

Ewa Farna se během léta už podruhé stala terčem útoku internetových podvodníků, tentokrát to ovšem vypadá o poznání vážněji. Oblíbené zpěvačce totiž hacker ukradl profil na sociální síti, který sledovaly stovky tisíc fanoušků.

Ewa Farna nedostane od internetových podvodníků ani chvíli klidu. Není to ani měsíc, co se jejím jménem někdo snažil získat stovky tisíc korun na údajnou operaci vážně nemocného novorozeněte, což Ewu jako novopečenou maminku řádně dopálilo. „Je to nechutné, za hranou drzosti i legálního jednání,“ uvedla tehdy, aniž by věděla, že brzy bude mít co do činění s dalším podvodníkem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93), Srp 14, 2019 v 3:18 PDT

„Mí drazí, každý fanoušek si jistě všiml a pochopil, že to nejsem já, kdo publikuje posty na FB stránce Ewa Farna,“ napsala včera na Instagramu Farna svým příznivcům s tím, že její facebookový účet byl napaden hackerem. Poprosila proto fanoušky i média, aby nešířili materiály, které tam kdosi publikuje bez jejího vědomí.

Oblíbená zpěvačka, která působí na tuzemském i polském trhu, už podnikla první kroky. „Budu vás informovat zde na Instagramu, pokud se mi účet vrátí. Hacker bude stíhán,“ prozradila Farna, která by nerada přišla o asi 750 tisíc fanoušků na Facebooku.

I příznivci přikládají ruku k dílu, svědčí o tom následující prosba na facebookové stránce českého fanklubu. „Ewin oficiální veřejný facebookový profil se stal terčem útoku hackerů. Žádné příspěvky a statusy z posledních hodin nepřidala Ewa, nýbrž hacker. Pokud můžete, zkuste příspěvky nahlásit a pomoci tak zastavit hackery a získat Ewě přístup na svůj profil,“ stojí ve výzvě.

Moc pěkný dárek tedy Ewa k pondělním šestadvacátým narozeninám nedostala. Podle vlastních slov se ovšem za 26 let naučila, že štěstí je stav mysli, který nepramení tolik z vnějších zdrojů, a tak nám nezbývá než doufat, že Farna hodí za hlavu i ztrátu facebookové stránky.

Témata: Ewa Farna