Agáta Prachařová surfuje v Izraeli: Fanoušci mají obavy!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. srpna 2019 15:37

Agáta Prachařová vyrazila do Izraele především surfovat, adrenalinovému sportu na prkně totiž úplně propadla. Jenže fanoušci její radost úplně nesdílejí, naopak vyjadřují různorodé obavy. Modelka a moderátorka má ovšem vždy připravenou odpověď.

Agáta Prachařová je už několik dní zpátky v milované Izraeli, kde žije její maminka Veronika Žilková, která tu doprovází manžela Martina Stropnického na diplomatické misi. Modelka a moderátorka si užívá zdejší západy slunce, především ale přijela naplnit svou lásku k surfování, které už si zkouší i její syn Kryšpín.

Ačkoliv na fotkách to na laika působí tak, že Agáta už krotí mořské vlny velice obstojně, ona sama připouští, že není každý den posvícení. „Občas to jde lépe, nebo vůbec, ale člověk musí vydržet,“ komentovala dnes snímky z pláže. Fanoušci o ní ale evidentně mají obavy, ač ani tak nejde o to, že se jedná o adrenalinový sport.

„Nemáš ty plavky malé?“ ozvala se Pavlína, která měla strach, aby nevykouklo něco, co nemá. Agáta ovšem přispěchala se svéráznou odpovědí. „Ne, jen moc velká prsa,“ odpověděla s humorem sobě vlastním.

Další lidé se ovšem obávali, že Prachařové hrozí reálné nebezpečí ze strany obávaného mořského živočicha. „Ten stín pod Váma vypadá jako žralok,“ napsala Aneta a vystrašila i dvojnásobnou maminku. „Tak to už tam raději nejdu,“ odvětila Agáta. Věřit se jí ovšem moc nedá, láska k prknu je nejspíš silnější.

Surfování je pro ni zkrátka novým životním stylem, o čemž svědčí slova, která pronesla už během prvního letošního pobytu v Izraeli. „Pokud chceš poznat sám sebe, začni serfovat. V moři jsi sám a je to jen na tobě… Poprvé v životě jsem se za něco pochválila, je to prostě skvělý!“ uvedla tehdy.

Témata: Agáta Hanychová