Jaromír Jágr udělal šokující věc: V deset večer se…

Jaromír Jágr 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. srpna 2019 14:57 | Aktualizováno: 14. srpna 2019 23:13

Jaromír Jágr věnuje krátce před začátkem nové sezóny prakticky veškerý svůj čas hokeji, ale včera večer udělal nevídanou věc, kterou se sám pochlubil na sociální síti. Co nás na chování hvězdného hokejisty tak zaskočilo?

Jaromír Jágr sice své profily na sociálních sítích poctivě spravuje, ale nepatří na nich zrovna k těm nejaktivnějším známým osobnostem. Na Instagramu čas od času zasdílí nějakou fotku a tím to hasne, jeho fanouškům to bohatě stačí. Včera ale legendární hokejista udělal šokující věc a nejspíš tak splnil jednomu z příznivců sen.

Sám se totiž pochlubil tím, že se krátce po desáté večer připojil do videochatu s jistým Jiřím Kallou, který sám sebe na svém instagramovém profilu označuje za „instagramového maniaka“. „Dneska byla sranda,“ komentoval nevšední zážitek s hokejovým šampionem.

Jenže jak se ukázalo, nejde o jen tak ledajakého fanouška. Kalla je marketingovým manažerem Rytířů Kladno, hokejového klubu vlastněného Jágrem. Do toho má na Instagramu uvedeno, že hokejové legendě dělá tréninkového sparingpartnera.

A jaké jsou zatím tréninkové výsledky Jágra, který před začátkem přípravy na novou sezónu zjistil, že váží kolem 120 kilogramů, tudíž musí rychle zhubnout? Olympijský šampion se po utkání s Mladou Boleslaví svěřil klubovému webu.

„Já se od té doby nevážil. Nemyslím si, že se to nějak dramaticky zlepšilo, protože když se podívám do zrcadla, tak vypadám úplně stejně. Ale to zas není tak důležité. Mám vyzkoušené, že tělo s tím bojuje, bojuje, bojuje a pak to spadne během týdne,“ uvedl Jágr.

Témata: Jaromír Jágr