Zonyga a Vondráčková? Lucka hraje podivnou hru!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. srpna 2019 12:55 | Aktualizováno: 14. srpna 2019 23:13

Lucie Vondráčková hraje s médii hru. Tají nového chlapa, do toho si na sociální síti chatuje s dalším mužem, aby vůbec nebylo jasné, kde je pravda, kterou zná jen ona sama. Všechno nasvědčuje tomu, že si ji z různých důvodů hodlá nechat pro sebe.

Lucie Vondráčková prý před národem tají, že má nového chlapa, učitele parkouru Tomáše Zonygu, s nímž byla přistižena na letišti před cestou do Kanady, kam podle svých slov jela pro dva kufry. Na sociální síti ovšem přísahala, že jde jen o „známého“, zároveň rozehrála prapodivnou hru s fanoušky i médii.

Na Facebooku si totiž pod příspěvkem o cestě do zámoří začala psát s jistým Patrikem Novotným, který to vše odstartoval. „Už na palubě. Lucka sedí vedle mě,“ napsal v komentářích a Lucie na tuto habaďůru rychle přistoupila.

„Patriku, nemusíš to hned všem říkat,“ reagovala oblíbená zpěvačka a herečka. „Už nic nechci tajit,“ kontroval Patrik. „Slibuju, že to budu tahat ty kufry,“ dodal vzápětí. „Ale oba teda, prosím, když si to takhle propálil,“ vzkázala mu Vondráčková, načež to tajemný muž znovu slíbil.

Tím ale podivná konverzace ještě neskončila, vzápětí se totiž oba pokusili vyvolat dojem, že už spolu i bydlí. „Nechce nás někdo odvézt z letiště večer domů?“ prosil Novotný. „Jedeš i k nám domů?“ ptala se nevěřícně Lucie, která už se poté znovu neozvala.

Ve skutečnosti má být novým přítelem opravdu Zonyga. „Lucka nechce, aby to kdokoliv věděl, ale je zamilovaná. Nehodí se jí sice, aby to vyšlo před rozvodovou bitvou najevo, ale už má také nového partnera,“ tvrdí zdroj Expresu z okolí Vondráčkové, která se s tím údajně svěřila nejlepším kamarádkám.

Témata: Lucie Vondráčková