Popálená Týnuš Třešničková odhalila své jizvy! Drsné reakce fanoušků!

Třešničková, Týnuš 17

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. srpna 2019 9:35

Dovolená v Turecku jí změnila život. Kvůli nehodě na ohnivé show v jedné z istanbulských restaurací skončila youtuberka Týnuš Třešničková na dlouhé měsíce v nemocnici s vážnými popáleninami! Dnes už je doma, své jizvy na obličeji ale dál skrývá make-upem. Fanouškům ale ukázala, jak dopadly její ruce!

Život Týnuš Třešničkové se pomalu vrací do normálu. Na sociálních sítích tato influencerka propaguje nové výrobky i služby všemožných firem. Samozřejmě se pochlubila i novou manikůrou. Při té příležitosti se pochlubila novými „drápky“.

„Červené nehty prostě nikdy nevyjdou z módy,“ komentuje svou novou manikůru Týnuš. Její fanoušky ale více než její nehty zaujaly ruce zjizvené ohněm! „Obdivuji tě, že se nebojíš ukázat ručky i po nehodě,“ chválí ji jedna z diskutujících.

„Mám dcerku s vývojovou vadou ruky a chci ji naučit, aby se za to nestyděla. Lidé jako ty pro nás jsou inspirací, že se člověk nemá stydět za to, co se mu stalo, ať už se tak narodil, nebo je to důsledek nehody,“ dodala Týnina fanynka. .

Její odvahu ukázat se všem veřejně chválí i řada dalších. Některé zajímá, co Týnuš plánuje dál a jestli si jizvy nechá odstranit. „Máš v plánu jít na nějakou plastiku? Myslím v rámci těch popálenin,“ zvědavě se ptají fanoušci.

Týnuš ale její ruce ale sklidily negativní reakce. Řada lidí se jí ptala, jestli jí připadá normální ukazovat takto znetvořené ruce, protože to mohou vidět například i děti. Z toho si ale youtuberka nic nedělá. A její fanoušci se jí ihned zastali.

„Komentáře, že to uvidí i děti... Lidi, to si tu ruku má zabalovat do pytlů, nebo co? Vzpamatujte se. A ano, myslím si, že je dobré to ukázat, abyste i vy ostatní věděli, že v životě se neděje jen to hezké. Osud nám někdy nadělí takové rány, které bychom nepřáli ani nepříteli, ale o to víc bychom měli mít odvahu a sílu přes rány osudu jít dál a ukázat jak silní jsme...“ vzkázala kritikům jedna z diskutujících.

Témata: Týnuš Třešničková