Ewa Farna nevěří, co se stalo: Obrací se k Bohu!

Ewa Farna 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. srpna 2019 9:34

Ewa Farna oslavila v tomto týdnu 26. narozeniny, logicky tedy obdržela stovky přání a gratulací. Na sociální síti se rozhodla odpovědět všem lidem najednou. Co měla oblíbená zpěvačka na srdci?

Ewa Farma v pondělí oslavila 26. narozeniny s vědomím, že posledních 12 měsíců jí opravdu změnilo život. Počátkem června totiž přivedla v porodnici nemocnice ve středočeské Příbrami na svět prvorozeného syna, kolem kterého se teď točí prakticky celý její svět. Vyjma koncertů, jelikož na pódia se vrátila nevídaně brzy po porodu.

Populární zpěvačka, která působí nejen v Česku, ale i na mnohem větším polském trhu, samozřejmě obdržela řadu narozeninových přání a gratulací, za které na sociální síti zdvořile poděkovala. Pak začala bilancovat.

„Nemůžu uvěřit, co se všechno stihlo udát… 13 let se věnuju svému hobby – práci, mám skvělého všestranného muže (Martina Chobota – pozn. red.), mám syna (cože?!), mám úžasnou kapelu a věrné fanoušky. Jsem zdravá a šťastná. A za to jsem Bohu každodenně vděčná,“ vypsala se Ewa na Instagramu ze svých pocitů.

Vzápětí přispěchala se svou radou pro ostatní. „Jestli jsem se ale něco za těch 26 let naučila, tak to, že štěstí je fakt stav mysli, který nepramení tolik z vnějších zdrojů, jak si často rádi myslíme… A tak Vám přeju, ať jste taky šťastní. Někdy si to stačí totiž připustit,“ vzkázala příznivcům.

Malou oslavu narozenin stihla Farna s přáteli u sebe doma už s předstihem. Na „legendární grilovačce“ nechyběli legendární hokejista Jaromír Jágr či internetový bavič Kamil Bartošek alias Kazma.

Témata: Ewa Farna